back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι μέχρι τώρα υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα μπαράζ του Europa League

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει και το 2022 στο Europa League, κατά πάσα πιθανότητα στα μπαράζ της διοργάνωσης και ήδη έχει διαμορφωθεί μια πρώτη εικόνα με τους πιθανούς αντιπάλους του.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που του εξασφάλισε την συνέχεια της πορεία του στο Europa League.

Αυτό που απομένει είναι σε ποια θέση θα τερματίσουν οι ερυθρόλευκοι. Μένει να φανεί αν αυτό θα γίνει απευθείας στη φάση των «16», κατακτώντας την πρωτιά στον όμιλο, ή στα μπαράζ της διοργάνωσης, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

Το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, καθώς για να βρεθούν στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επικρατήσουν την τελευταία αγωνιστική της Αντβέρπ στο Βέλγιο και Άιντραχτ να ηττηθεί από την αδιάφορη Φενέρ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι στα μπαράζ

Σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι βρεθούν στα μπαράζ, θα αντιμετωπίσουν ομάδα που θα προέρχεται από το Champions League, σε διπλούς αγώνες στις 17 και 24 Φεβρουαρίου (κλήρωση στις 13 Δεκεμβρίου).

Οι τρεις ομάδες στο Champions League που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τερματίσουν στην 3η θέση και θα παίξουν στα μπαράζ του Europa League είναι η Ζενίτ, η Σέριφ Τιρασπόλ του Γιώργου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Κολοβού και η Μπουρούσια Ντόρτμουντ.

Από εκεί και πέρα, με την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League θα προκύψουν και οι άλλοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Μια εκ των Λειψία και Μπριζ, μια από τις Μίλαν, Πόρτο και Ατλέτικο, μια εκ των Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα, μια από τις Αταλάντα, Βιγιαρεάλ, Γιουνγκ Μπόις και μια εκ των Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ, Βόλφσμπουργκ και Λιλ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα