back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κ. Δέδες: Με την πολύτιμη συμβολή του Αθήνα 9.84 το Christmas Factory έχει ντυθεί με υπέροχες μουσικές

Διαβάστε επίσης

Το Christmas Factory, το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο χωριό μικρών και μεγάλων, επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στην καρδιά της πόλης, σηματοδοτώντας την έναρξη της ωραιότερης εποχής του χρόνου.

Από αύριο, Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 έως 6 Ιανουαρίου 2022, ανοίγει τις πύλες του, με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά, να ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους επισκέπτες σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που φέτος μας υποδέχεται με όλα τα μέτρα προστασίας,

Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο, carousel, η πιο λαμπερή ρόδα της Αθήνας, το Εργαστήρι της κυρά Βασίλαινας όπου το κάθε παιδί θα γράφει το γράμμα του και θα το δίνει προσωπικά στον Άη Βασίλη, το κλασικό Εργαστήριο Face-painting όπου τα παιδιά θα ζωγραφίζουν το πρόσωπο και τη μάσκα τους με αβλαβή, οικολογικά χρώματα αλλά και πολλές ακόμη δράσεις θα χαρίσουν σε όλους λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Ο Πρόεδρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, κ. Κωνσταντίνος Δέδες, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου, δεν έκρυψε τη χαρά του για την μεγάλη αυτή γιορτή.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φέτος το Christmas Factory στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Είχε λείψει και σε εμάς και στον κόσμο».

Όπως είπε, «οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν -μεταξύ άλλων- μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά με 15 περίπτερα εστίασης και 30 εμπορικά καταστήματα με κάθε λογής προτάσεις για δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς επίσης, δραστηριότητες για παιδιά, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, happenings και πολλά παιχνίδια».

Επίσης, φέτος, τα φαναράκια ευχών για το Make-a-Wish θα δώσουν το δικό τους χρώμα στο χριστουγεννιάτικο χωριό, φωτίζοντας τον ουρανό πάνω από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το κόστος του κάθε φαναριού ανέρχεται στα 2€ και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στο Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή-Ελλάδος), σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η προσπάθειά του για να πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερες ευχές μικρών παιδιών.

«Τα Φαναράκια ευχών, είναι ένας τρόπος να αντικαταστήσουμε τη διαδρομή που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια με το Make-a-Wish, περπατώντας όλοι μαζί χέρι χέρι, από την Τεχνόπολη, από το Cristmas Factory μέχρι το κέντρο της Αθήνας για να στηρίξουμε τα παιδιά. Αυτή τη φορά, λόγω της πανδημίας, δεν μπορούμε να το κάνουμε για να μην υπάρξει συνωστισμός. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση μέχρι να περπατήσουμε ξανά σε αυτή τη διαδρομή».

Διευκρίνισε ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

«Τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας. Θέλουμε όποιος έρθει να περάσει καλά και να αισθάνεται ασφαλής για την υγεία του».

Παράλληλα, ο κ. Δέδες, ευχαρίστησε τον ΑΘΗΝΑ 9.84 καθώς, όπως είπε, «με την πολύτιμη συμβολή του, το Christmas Factory έχει ντυθεί με υπέροχες μουσικές που θα προσθέσουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά σε αυτήν την υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα».

* Η αγορά εισιτηρίων έχει ξεκινήσει μέσω του viva.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα