back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πόλος έλξης το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα – Τι λένε οι Αθηναίοι

Διαβάστε επίσης

Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους έχει γίνει το φυσικό έλατο που έχει στήσει ο Δήμος Αθηναίων, στην πλατεία Συντάγματος, ενόψει Χριστουγέννων.

Ο περισσότερος κόσμος κάνει μια στάση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο προκειμένου να βγάλει με το κινητό τηλέφωνο μια σέλφι φωτογραφία και να αποθανατίσουν την στιγμή.
Η πλατεία Συντάγματος σφύζει από κόσμο, με το χριστουγεννιάτικο φυσικό έλατο να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των περαστικών.


Ο περισσότερος κόσμος, σε ρεπορτάζ του 9.84, επικροτεί την πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων να στήσει νωρίς, φέτος, για πρώτη χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο έλατο, επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει μια νότα γιορτινής διάθεσης και αισιοδοξίας σε μια δύσκολη περίοδο που διανύει όλη η ανθρωπότητα λόγω κορονοϊού.


Η πλειοψηφία των Αθηναίων δηλώνουν ικανοποιημένοι με τον γενικότερο στολισμό της πλατείας Συντάγματος, αλλά και με την απόφαση του δήμου Να στήσει για άλλη μια χρόνια φυσικό χριστουγεννιάτικο έλατο.
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι από το Καρπενήσι και έχει ύψος 19 μέτρα. Το δέντρο πάνω του έχει 60.000 λαμπάκια και σε μέτρα είναι 5 χλμ.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα