back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ιωάννης Γιώτης νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων

Διαβάστε επίσης

Ο Ιωάννης Γιώτης αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

Οι κ.κ. Ευάγγελος Καλούσης, Λουκάς Κόμης, Γεώργιος Πίττας και Μηνάς Τάνες, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανίων Τροφίμων, και κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΣΕΒΤ, στις 24 Νοεμβρίου, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπό την προεδρία πλέον του Ιωάννη Γιώτη, όλα τα μέλη θα συνεχίσουν να συμβάλουν στο σημαντικό έργο που επιτελείται, με γνώμονα την αειφορία της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και του κλάδου, μέσα σε ένα ιδιαίτερο επιχειρηματικό περιβάλλον, γεμάτο προκλήσεις.

Ο 63χρόνος Γιάννης Γιώτης , εκτελεστικός πρόεδρος του ομώνυμου ομίλου  ηγείται μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές εταιρείες τροφίμων της χώρας . Απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών και κάτοχος πτυχίων B.Sc και M.Sc in Chemical Engineering από το Πανεπιστήμιο Newcastle upon Tyne της Αγγλίας έχει προχωρήσει και σε επιθετικές κινήσεις όπως η εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας «Στάμου» . Υπό την ηγεσία του η Γιώτης έχει μεταμορφωθεί σε έναν γιγαντιαίο όμιλο τροφίμων, που παράγει περισσότερους από 300 κωδικούς προϊόντων, με παραγωγή επιδορπίων, σοκολατοειδών, ροφημάτων, αλεύρων, πρώτων υλών και βοηθητικών πρώτων υλών για ζαχαροπλαστική και μαγειρική, μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα