back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη-πρόκριση ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Διαβάστε επίσης

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι του στο φετινό Europa League δίνει ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για την 5η αγωνιστική των ομίλων στο Europa League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στις 22:00-Cosmotesport 2, σε ένα ματς με χαρακτήρα «τελικού», που θα καθορίσει εν πολλοίς την ευρωπαϊκή συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στην εφετινή περίοδο.

Μετά την εντός έδρας ήττα απ’ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πλέον περιθώρια για απώλειες βαθμών στο «σπίτι» τους. Με νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα, θα «καθαρίσουν» τη μάχη για τη 2η θέση, διασφαλίζοντας σε απόλυτο βαθμό την παρουσία τους στα play offs του Europa League κόντρα σε μία απ’ τις 8 ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση των ομίλων του Champions League.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης, ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Βατσλίκ θα πάρει ξανά θέση κάτω απ’ τα «ερυθρόλευκα» δοκάρια, με τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά αναμένεται να είναι οι δύο κεντρικοί χαφ με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίζει πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα φαβορί για να ξεκινήσουν είναι οι Ονιεκούρου, Μασούρας και ο Ελ Αραμπί θα αποτελέσει για άλλο ένα παιχνίδι την αιχμή του δόρατος της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Από την άλλη, η Φενέρ ήρθε στην Αθήνα δίχως τους Εζίλ, Μπαγιντίρ και Βαλένσια, με τον Βίτορ Περέιρα να χρησιμοποιεί τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Οζέρ, κάτω από τα δοκάρια.

Τισεράν, Κιμ, Νόβακ θα απαρτίσουν πιθανότατα την άμυνα, με Οσάγι-Σάμουελ, Σόσα, Γιαντάς και Καντιόγλου να επιλέγονται στα χαφ. Όσο για την επιθετική τριάδα, θα δούμε έναν εκ των Πέλκα ή Μέγιερ στη θέση του Εζίλ, με Μπερίσα και Ρόσι να είναι οι έτεροι δύο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ, με βοηθούς τους Σεμπριάν Ντεβίς, Ρομπέρτο ντε Παλομάρ και 4ο τον Σαντιάγο Μάτρε. Στο VAR θα είναι οι Ισπανοί Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Τεόντορο Σομπρίνο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα