back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα

Διαβάστε επίσης

O ΠΑΟΚ με τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, θέλει να προσθέσει άλλη μία, ενάντια στην Σλόβαν Μπρατισλάβας για να πάρει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του Europa Conference League.

Η εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη πριν από τρεις εβδομάδες έμπλεξε την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa Conference League, αλλά το αποψινό εκτός έδρας ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 19:45-Cosmote Sport 3, δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ελπίζει.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ισόβαθμη στους επτά πόντους και μειονεκτεί λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων (+2 έναντι +3), καθώς το πρώτο ματς στην Τούμπα είχε λήξει ισόπαλο, 1-1. Με νίκη ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζει την παρουσία του στα νοκ άουτ, ενώ με ισοπαλία τα δεδομένα θα παραμείνουν ίδια, εφόσον δεν μετρά πλέον το εκτός έδρας γκολ. Με ήττα όμως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μένει εκτός, συνεπώς περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν. Στα υπέρ για το Δικέφαλο του βορά, το ότι θα παίξει σε άδειο γήπεδο, καθώς στη Σλοβακία εφαρμόζεται σκληρό lockdown λόγω του κορονοϊού.

Στα αγωνιστικά, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Ντάγκλας Αουγκούστο, Ολιβέιρα, Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια, με τον τελευταίο πάντως να μπαίνει στην αποστολή.

Η πιθανή ενδεκάδα: Πασχαλάκης – Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς, Σβαμπ – Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ – Σφιντέρσκι.

Από μεριάς Σλοβάκων, σημαντική είναι η απουσία του Κανκάβα, με τον Γεωργιανό χαφ να βρίσκεται στην πατρίδα του, Γεωργία, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα