back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εργασίες στην Πανεπιστημίου από τα ξημερώματα του Σαββάτου και για τρεις μήνες

Διαβάστε επίσης

Εργασίες στο πεζοδρόμιο και τον ποδηλατοδρόμο επί της οδού Πανεπιστημίου ξεκινούν από τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα διαρκέσουν τρεις μήνες.

Οι εργασίες θα γίνονται στο τμήμα από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου μέχρι το ύψος της οδού Σίνα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες τρεις λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων και τη μία λεωφορειολωρίδα.

Γίνεται έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από την 03.00΄ ώρα της 20.11.2021 έως και 20.02.2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του δεξιού τμήματος της οδού Πανεπιστημίου κατά την κατεύθυνση της κυκλοφορίας ( και συγκεκριμένα του υφιστάμενου διαδρόμου κίνησης πεζών και του υφιστάμενου ποδηλατοδρόμου ), περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βουκουρεστίου και Σίνα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες τρεις λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων και τη μία λεωφορειολωρίδα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα