back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βουλή: Καταρτίστηκε η Εξεταστική Επιτροπή για την κρατική ενίσχυση των ΜΜΕ

Διαβάστε επίσης

Οριστικοποιήθηκε ο κατάλογος των βουλευτών που θα μετάσχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που θα ασχοληθεί με την κρατική ενίσχυση των ΜΜΕ την περίοδο της πανδημίας,αλλά και με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που συνεργάζονται με το Δημόσιο.

Από τη ΝΔ, έγινε γνωστό ότι θα μετάσχουν στην Επιτροπή, οι Γιάννης Ανδριανός,Παρασκευή Βρυζίδου,Δημήτρης Καιρίδης,Γιάννης Κεφαλογιάννης,Δημήτρης Μαρκόπουλος,Γιάννης Μελάς,Τάσος Μπαρτζώκας,Χριστόφορος Μπουτσικάκης,Ανδρέας
Νικολακόπουλος,Μπάμπης ,Παπαδημητρίου,Κατερίνα Παπακωνσταντίνου,Βασίλης Σπανάκης,Λάζαρος Τσαβλαρίδης, Βασίλης Υψηλάντης και Φίλιππος Φόρτωμας.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ,θα μετάσχουν οι Μάριος Κάτσης,Αναστασία Γκαρά,Γιάννης Ραγκούσης,Βασίλης Κόκκαλης,Γιώργος Τσίπρας,Θεοδώρα Τζάκρη,Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.
Από το ΚΙΝΑΛ,θα μετάσχει ο Γιώργος Καμίνης, ενώ απομένει να οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών και το δεύτερο μέλος που δικαιούται.
Το ΚΚΕ θα εκπροσωπηθεί από τη Μαρία Κομνηνάκα, η Ελληνική Λύση από τον Γιώργο Βιλιάρδο, ενώ το ΜέΡΑ25 από τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.Από τους ανεξάρτητους, ο βουλευτής που θα τους εκπροσωπήσει,θα βγει με κλήρωση, μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Κωνσταντίνας Αδάμου.
Για το αξίωμα του προέδρου της Επιτροπής, προορίζεται ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα