back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τσιτσιπάς: «Έχω πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό στο χέρι μου»

Διαβάστε επίσης

Στο πρόβλημα τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο Παρίσι αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δεν έχω αποσυρθεί ούτε μία φορά στη ζωή μου και ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω σήμερα», είπε στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να λειτουργήσω προληπτικά για το επόμενο τουρνουά, που είναι το πιο σημαντικό για μένα.

Έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό στο χέρι μου. Έχει γίνει μεγαλύτερο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οπότε προσπαθώ απλώς να το προστατεύσω. Ένιωσα τον πόνο παίζοντας και απλά δεν θέλω να γίνει χειρότερο από ό,τι είναι τώρα».

«Ξέρω πώς να το αντιμετωπίζω, αλλά το να παίζω κάθε μέρα, να βγαίνω στο γήπεδο για προπόνηση δεν το κάνει καλύτερο», είπε.

«Πονάει πολύ που δεν μου επιτρέπει να παίξω στο επίπεδο που περιμένω να παίξω και περιμένω από τον εαυτό μου. Θα κάνω θεραπείες. Θα προσπαθήσω να με βοηθήσουν οι καλύτεροι άνθρωποι και να μου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές. Θα κάνω οτιδήποτε είναι δυνατό για να ανακάμψω και να είμαι 100% ξανά».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα