back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Ο Λεβαδειακός απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης

Διαβάστε επίσης

Με γκολ του Νίκα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και πήρε το εισιτήριο για την φάση των «16» του Κυπέλλου.

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Λεβαδειακός.

Με γκολ του Νίκα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης και με το 1-0 που επικράτησε προκρίθηκε στη φάση των «16».

Ο Μπαράλες στο 77’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 90’ ο Γκόμεθ ύστερα από εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 90+7’ ο Λεβαδειακός πέτυχε το γκολ της νίκης μετά από κεφαλιά του Νίκα, με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να παίρνει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (70΄Μουτίνιο), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (70΄ Λινάρδος) , Βήχος, Βρακάς (88΄ Αλμπάνης), Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70΄ Μπαχανάκ) , Τσάπρας (53΄ Δούμτσιος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής, Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (46΄Ιγκλέσιας) , Γκόμεζ, Αλί Μπαμπά, Σόνι (65΄ Μπαράλες), Ριέρα (79΄ Σίτο).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα