back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Καραγκιοζίστικα νέα για μικρούς και για μεγάλους από τον Νικόλα Τζιβελέκη

Διαβάστε επίσης

Όπως φαίνεται οι εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους προχωράνε εξαιρετικά καλά με την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας και το θεατρικό κοινό να είναι αποφασισμένο να προσέχει για την συνέχιση των εκδηλώσεων και της ψυχαγωγίας του.

Έτσι λοιπόν, ο καραγκιοζοπαίχτης Νικόλας Τζιβελέκης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για όλους τους μικρούς και μεγάλους φανατικούς θεατές του Καραγκιόζη, αλλά και για αυτούς που δεν τον έχουν προσεγγίσει ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις του ξεκινάνε από την 1η Νοέμβρη καθώς ξεκινάει σειρά παραστάσεων αυστηρά για ενήλικες στο θέατρο Άβατον στο Γκάζι. Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 9:30 θα τον βρίσκεται εκεί, παρέα με ζωντανή μουσική που θα συνοδεύει την παράσταση. Θα παρουσιάσει ξεχασμένες παραστάσεις του Καραγκιόζη, κωμωδίες, έργα τρόμου, αλλά και δραματικά έργα με πολύ σάτιρα και καυστικό χιούμορ ως και τις 29/11.

Επίσης, στα WestCity cinemas στην πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι, θα βρίσκεται για 4 μοναδικές παραστάσεις τις Κυριακές 21/11, 28/11, 5/12 και 12/12 στις 5:30 το απόγευμα για να ψυχαγωγήσει όλη την οικογένεια με κωμωδίες του Καραγκιόζη.

Περίτεχνες ζωγραφιστές και σκαλιστές φιγούρες θα παρελάσουν στο πανί του μαγικού κόσμου των σκιών. Ο πρωταγωνιστής μας θα αντιμετωπίσει όλες τις περιπέτειες του με χιούμορ και ευφυΐα χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο και τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Και όλα αυτά υπό την μαεστρία του Νικόλα Τζιβελέκη. Τα εισιτήρια θα κλείνονται διαδικτυακά μέσω viva.gr για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Ο Καραγκιόζης ανθίζει ακόμη και σε αυτές τις περίεργες εποχές, κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι τόσο κλασσικός, όσο και επίκαιρος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα