back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δακτύλιος: Βελτιωμένη εικόνα στα λεωφορεία, αυξημένη κίνηση στο Μετρό

Διαβάστε επίσης

Βελτιωμένη συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα παρουσιάζεται σήμερα η κατάσταση σε στάσεις και λεωφορεία, πρώτη μέρα εφαρμογής του Δακτυλίου. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο στους συρμούς του Μετρό, με την κίνηση να παρατηρείται αυξημένη σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, παρά την πυκνότητα των δρομολογίων.

Από νωρίς το πρωί, σε όλες σχεδόν τις κομβικές εισόδους του δακτυλίου υπάρχουν άνδρες της Τροχαίας που ενημερώνουν τους οδηγούς για τα νέα μέτρα κυκλοφορίας και τις προϋποθέσεις εισόδου των οχημάτων. Όπως δείχνουν τα πράγματα υπάρχει σήμερα μια ελαστικότητα των αστυνομικών, όπως είθισται κάθε πρώτη μέρα εφαρμογής του δακτυλίου.

Τι λένε επιβάτες για την κατάσταση στα λεωφορεία

Η εικόνα σε λεωφορεία και στάσεις παρουσιάζεται καλύτερη συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα, όπως υποστηρίζει το επιβατικό κοινό. «Σε αυτό φαίνεται συντέλεσαν η απόφαση που ενδεχομένως πήρε η διοίκηση να βγάλει έξω όλο τον στόλο των λεωφορείων περιορίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής στις στάσεις», όπως τονίζουν πολλοί που χρησιμοποιούν λεωφορεία με κατεύθυνση το κέντρο.
ρύπων.

Μια από τα ίδια στο Μετρό

Η εικόνα στο Μέτρο είναι αντίστοιχη της περυσινής εβδομάδας, παρά το γεγονός ότι από ότι όλα δείχνουν φαίνεται να αυξήθηκε από σήμερα η συχνότητα των δρομολογίων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση συνωστισμού, ειδικά στις ώρες αιχμής.
«Οι συρμοί του Μετρό φτάνουν σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και αυτό φαίνεται δεν συντέλεσε στην βελτίωση της εικόνας», τονίζει ο κόσμος που χρησιμοποιεί το Μετρό σε καθημερινή βάση για να πάει στην εργασία του.

Δακτύλιος με κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι εντελώς διαφορετική, παρά την εφαρμογή του Δακτυλίου. Σε πολλά κεντρικά σημεία, όπως Βασιλίσσης Σοφίας και Αλεξάνδρας, καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, παρά το γεγονός ότι σήμερα κυκλοφορούν στον Δακτύλιο μόνο όσα αυτοκίνητα έχουν τελευταίο ψηφίο πινακίδας μονό αριθμό και όσα εξαιρούνται λόγω χαμηλής εκπομπής

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα