back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Κατέληξε, πριν από λίγο, σε νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο ένας από τους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, που δέχθηκαν το πρωί ξαφνικά πυροβολισμούς, από 40χρονο, ενώ έκαναν εργασίες φυσικού αερίου, στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία.

Ο άλλος εργαζόμενος νοσηλεύεται με τραύματα στο πόδι. Ο κατηγορούμενος που, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σεσημασμένος για κλοπές ήταν ο 20χρονος άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα, από πυροβολισμούς αστυνομικών, όταν εμβόλισε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε τις μηχανές τους, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Πέραμα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. Το άλλο άτομο που επέβαινε στο όχημα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο και είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίησή του. Όσον αφορά τον τρίτο που επέβαινε στο όχημα, κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν και 7 αστυνομικοί.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, θέτοντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε προετοιμασία εκλογών με στόχο τη νίκη και την “απαλλαγή”, όπως είπε, της κοινωνίας από το φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη. “Η Ελλάδα θα βυθιστεί σε ανθρωπιστική κρίση και κοινωνική διάλυση αν δεν σταματήσουμε τον κ. Μητσοτάκη. Πρέπει να ηττηθεί κατά κράτος το κράτος και το παρακράτος της διαπλοκής του” ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Τη δημιουργία τετραψήφιου αριθμού για την άμεση επανασύνδεση στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ώστε κανένα ευάλωτο νοικοκυριό να μη μείνει χωρίς θέρμανση το χειμώνα, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας. Όπως διευκρίνισε, θα καλύπτεται το κόστος επανασύνδεσης, αλλά και το κόστος της ενέργειας, είτε είναι ρεύμα είτε είναι φυσικό αέριο. Εξάλλου, ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθεί την αύξηση των τιμών μήνα – μήνα και εάν χρειαστεί θα αυξήσει την επιδότηση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δωρεάν rapid tests σε συνολικά 46 κεντρικά σημεία σε όλη τη χώρα διενεργούν και σήμερα Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ. Στην Αττική, έως τις 3 μετά το μεσημέρι στον Σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα και στον Ταύρο, στην Πλατεία Αττάλειας.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Στις 6 και τέταρτο παίζουν: Ατρόμητος – Ιωνικός. Στις 7: Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΣ Γιάννινα και στις 8 και μισή: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική με λίγες τοπικές νεφώσεις. Θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 23 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα