back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Επεισόδιο με πυροβολισμούς νωρίτερα στην Κηφισιά στην οδό Τατοΐου 98. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες, εκ των οποίων οι επτά αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, είναι ο απολογισμός της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο Πέραμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί έκαναν νόημα στον οδηγό ενός αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη, που κατέληξε στο Πέραμα. Στο σημείο εκείνο ο οδηγός του οχήματος εμβόλισε τις πέντε μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε αστυνομικοί πυροβόλησαν. Ένα από τα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκε θανάσιμα, ένα ελαφρά, ενώ τραυματίστηκαν και επτά αστυνομικοί. Όσον αφορά το τρίτο άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία το όχημα είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από την περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη.

Ένας τραυματίας, φθορές σε τρία σταθμευμένα οχήματα και εννέα προσαγωγές είναι ο απολογισμός των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά τη μία τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ομάδες νεαρών που εφορμούσαν από τον χώρο του πανεπιστημίου επιτέθηκαν με ρόπαλα, πέτρες, και βόμβες μολότοφ εναντίον ανδρών των ΜΑΤ που φρουρούσαν το γειτονικό κτίριο του Τουρκικού Προξενείου. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σημειώθηκε διαπληκτισμός των ατόμων με διερχόμενο αλλοδαπό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του και τη μεταφορά του σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τη δημιουργία τετραψήφιου αριθμού για την άμεση επανασύνδεση στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, ώστε κανένα ευάλωτο νοικοκυριό να μη μείνει χωρίς θέρμανση το χειμώνα, ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας. Όπως διευκρίνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, θα καλύπτεται το κόστος επανασύνδεσης, αλλά και το κόστος της ενέργειας, είτε είναι ρεύμα είτε είναι φυσικό αέριο. Εξάλλου, ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθεί την αύξηση των τιμών μήνα – μήνα και εάν χρειαστεί θα αυξήσει την επιδότηση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δωρεάν rapid tests σε συνολικά 46 κεντρικά σημεία σε όλη τη χώρα διενεργούν και σήμερα Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ. Στην Αττική, έως τις 3 μετά το μεσημέρι στον Σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα και στον Ταύρο, στην Πλατεία Αττάλειας.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Στις 6 και τέταρτο παίζουν: Ατρόμητος – Ιωνικός. Στις 7: Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΣ Γιάννινα και στις 8 και μισή: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική με λίγες τοπικές νεφώσεις. Θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 21 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα