back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σ. Αβραμίδου: Γιορτή ζωοφιλίας στην Τεχνόπολη. Με τoν Aθήνα 9.84, τo YOUR PET και τον Μίμη Δομάζο

Διαβάστε επίσης

22-10-2021

Μία εκδήλωση – γιορτή, με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα pet, τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Yοur pet, την πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Οκτωβρίου, η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων μαζί με το Your Pet και τη ραδιοφωνική εκπομπή του Αθήνα 9,84 «Σαν το σκύλο με τη γάτα» προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να περάσουν μερικές ώρες -από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα- με ζώα συντροφιάς που θα βρίσκονται στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης, στο Γκάζι.

Η Σεραφίνα Αβραμίδου, εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της Αθήνας για τα αδέσποτα, με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων του Δήμου για αυτό τον τομέα, του Τμήματος Αστικής Πανίδας, μίλησε στον Αθήνα 984 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου, απευθύνοντας ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής στους φιλόζωους Αθηναίους.

«Θα ενημερώνουμε τους επισκέπτες για το πως μπορεί κανείς να υιοθετήσει ένα ζωάκι, θα υπάρχουν σκυλάκι και γατάκια από το καταφύγιο του Δήμου που αναζητούν φιλόξενη στέγη και ανθρώπους να τα αγκαλιάσουν, ενώ θα γίνεται ενημέρωση για τις εξαφανίσεις και αναζητήσεις μέσω της πρωτότυπης εφαρμογής Your Pet.
Το παρόν θα δώσουν και άλλες φιλοζωικές ομάδες και οργανώσεις, που επίσης θα ενημερώνουν για τις δράσεις τους, θα υπάρχει κτηνίατρος που θα δίνει συμβουλές και θα απαντά σε ερωτήματα, εκπαιδευτές, όπως και groomers»

Και δεν είναι μόνον αυτά. Θα υπάρχουν και παιχνίδια που μπορεί κανείς να παίξει το σκύλο του. Αγώνες δρόμου, μουσικές καρέκλες και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος με το θρυλικό 10άρι των Πρασίνων, τον Μίμη Δομάζο θα δείξει σε όλους όσοι θέλουν, πως να παίζουν ποδόσφαιρο με το αγαπημένο τους σκυλάκι.

Σ. Σ. Οι δράσεις θα γίνουν σε εξωτερικό χώρο χώρο, αλλά η μάσκα προστασίας είναι απαραίτητη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα