back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Β. Κεγκέρογλου: Ενδεχόμενη υποψηφιότητα Παπανδρέου δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό τοπίο, όποια στελέχη δεν το αποδέχονται εθελοτυφλούν

Διαβάστε επίσης

«Ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου δημιουργεί νέα δεδομένα και όχι μόνο εντός του ΚΙΝΑΛ αλλά και γενικότερα στο πολιτικό τοπίο. Όποια από τα στελέχη δεν το αποδέχονται, εθελοτυφλούν» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο ο γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Εάν και εφόσον κατατεθεί η υποψηφιότητα Παπανδρέου, θα πρέπει καθένας να επανεκτιμήσει τη στάση του και εάν θέλουμε να έχουμε ενότητα, πρέπει να τα συνυπολογίζουμε όλα» τόνισε και κάλεσε τους υποψηφίους να επικεντρωθούν στον στόχο της παράταξης. «Καλώ όλους τους υποψηφίους να επικεντρωθούν στην πολιτική και στον στόχο για την ενότητα και την αυτόνομη πορεία της παράταξης  με πολιτικό σχέδιο» 

Ανέφερε ότι ο ίδιος δεν έχει μιλήσει για απόσυρση της υποψηφιότητάς του, αλλά έτσι ερμηνεύτηκε από τις δηλώσεις του. «Αυτό που είπα είναι ότι μετά την απόσυρση της κυρίας Γεννηματά δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα με βάση τα οποία κατέθεσα την υποψηφιότητά μου και βεβαίως ενδεχομένη υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου δημιουργεί νέα δεδομένα»

Σχετικά με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων ο κ Κεγκέρογλου υπογράμμισε ότι «οι πολλοί υποψήφιοι είναι απόδειξη ότι το κόμμα δεν είναι απαξιωμένο. Μετά τη δουλειά που έγινε από τη Φώφη Γεννηματά κι όταν παρέλαβε το κόμμα με προβλήματα, καταφέραμε να διπλασιάσουμε τις δυνάμεις, να φτάσουμε ένα 8% και αυτό μπορεί να αποτελέσει τον βατήρα για να πάμε στο επόμενο στάδιο»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα