back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μ. Χριστοδουλάκης: Να μην γίνει η εκλογική διαδικασία μια πασαρέλα απολιτίκ συνθηματολογίας ή προσωποκεντρικών χαρακτηριστικών

Διαβάστε επίσης

«Την Πέμπτη κλείνουν οι υποψηφιότητες μαζί με τη συλλογή υπογραφών συνεπώς τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εικόνα»  δήλωσε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου με αφορμή και την ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου με την οποία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με τις προθέσεις του.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ενεργός πολιτικός είναι ενεργό στέλεχος στο ΚΙΝΑΛ, δεν θα προκαθορίσω τις προθέσεις του ούτε πρόκειται να προχωρήσω σε ερμηνείες χωρίς να υπάρχουν σαφείς διατυπώσεις» ανέφερε ο κ Χριστοδουλάκης.

Τόνισε πως ο τρόπος που αναδείχθηκαν κάποιες υποψηφιότητες έφεραν αμηχανία, πρόσθεσε ωστόσο πως εκτιμά πως τελικά θα λειτουργήσουν θετικά: «Επιθυμούμε να υπάρξει μαζικότητα και υψηλή συμμετοχή. Το πιο κρίσιμο όμως είναι η διαδικασία, δεν πρέπει να μιλάμε για μια πασαρέλα απολιτίκ συνθηματολογίας ή προσωποκεντρικών χαρακτηριστικών εκλογική διαδικασία, αλλά  για μια βαθιά πολιτική διαδικασία στην οποία θα πρέπει να κριθούν και να αντιπαρατεθούν πολιτικές προτάσεις και η κοινωνική μας βάση να επιλέξει επί αυτών»

Τέλος υπογράμμισε πως από τη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου δεν προέκυψε καμία κουβέντα σχετική με το σενάριο που κυκλοφορεί ότι πιθανόν να αναλάβει χρέη επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας: «Εκτιμώ ότι αυτός ο ρόλος περνάει προσωρινά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, τον κ. Σκανδαλίδη και πρόσθεσε πως η Φώφη Γεννηματά θα είναι αυτή που θα αποφασίσει και θα ορίσει τον νέο Εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ που θα αντικαταστήσει τον Παύλο Χρηστίδη ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος»

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα