back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρονάλντο: «Αυτή είναι η δουλειά μου»

Διαβάστε επίσης

Για τη σημασία της νίκης και όχι τόσο για το δικό του επίτευγμα μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του αγώνα με την Βιγιαρεάλ στο Όλντ Τραφορντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο λυτρωτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στις δηλώσεις του τόνισε πως αυτή είναι η δουλειά του!

«Όντως, αυτή είναι η δουλειά μου» τόνισε μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου και πρόσθεσε: “Είναι αυτό που χρειαζόμαστε όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, μια σημαντική νίκη. Ήμασταν ολίγον τυχεροί, κάτι που ήμασταν στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε εξαιρετική συμπεριφορά στον αγώνα και οι οπαδοί μας έσπρωξαν πολύ σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.”

Πάντως το ότι “η Βιγιαρεάλ έπαιξε τόσο καλά, φτιάχνοντας πολλές ευκαιρίες και εμείς υποφέραμε κάπως” δεν αφαίρεσε στο ελάχιστο από τη χαρά του Πορτογάλο ρέκορντμαν που πανηγύρισε σαν τρελός.

Κατά τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που εκμεταλλεύτηκε ουκ ολίγες φορές τον κανόνα του περίφημου Fergie Time “αυτά συμβαίνουν στο Όλντ Τράφορντ”, συμπληρώνοντας πως “όταν έχεις τον Ρονάλντο στο γήπεδο υπάρχει πάντα μια ελπίδα”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα