back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τον Οκτώβριο κυκλοφορεί το βιβλίο των Μπαράκ Ομπάμα και Μπρους Σπρίνγκστιν

Διαβάστε επίσης

Τον Οκτώβριο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και ο φίλος του Μπρους Σπρίνγκστιν θα κυκλοφορήσουν το βιβλίο τους εμπνευσμένο από το podcast τους στο Spotify, με τίτλο «Renegades: Born in the USA».

Το βιβλίο των 320 σελίδων βασίζεται στις ειλικρινείς συζητήσεις από το podcast των Ομπάμα και Σπρίνγκστιν, όπου μιλούσαν για τα πάντα, από τον γάμο έως την αρρενωπότητα.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε μεγάλο μέγεθος, εικονογραφημένο και περιλαμβάνει επίσης χειρόγραφους στίχους του τραγουδιστή, ομιλίες του Ομπάμα με σχόλια και αποκλειστικό αρχειακό υλικό, που περιλαμβάνει πάνω από 350 φωτογραφίες από τις ιδιωτικές συλλογές των συγγραφέων, που δεν έχουν δημοσιευθεί ξανά.

«Στο “Renegades: Born in the USA” οι αναγνώστες καλούνται να καθίσουν δίπλα σε αυτούς τους δύο φίλους από παλιά, σε ένα στούντιο ηχογράφησης με δεκάδες κιθάρες και κατά τη διάρκεια τουλάχιστον μιας βόλτας με Corvette, καθώς συζητούν για τον γάμο και την πατρότητα, τη φυλή και την αρρενωπότητα, για κάποιους Αμερικανούς ήρωες που αποτελούν πηγή έμπνευσης και τη μουσική…. μιλάνε πολύ για τη μουσική » αναφέρει ο Penguin Random House, ο εκδοτικός οίκος από τον οποίο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο. «Θα αποκαλύψουν το πάθος τους – και το περιστασιακό κόστος – να αφηγούνται μια μεγαλύτερη, πιο αληθινή ιστορία για την Αμερική σε όλη την καριέρα τους και εξερευνούν πώς η διαλυμένη χώρα μας μπορεί να αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής προς την ενότητα» σημειώνει ο PRH.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα