back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας στην οδό Μητροπόλεως

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη τη Δευτέρα ο ένας από τους δύο φερόμενους δράστες της ληστείας σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου. Εντοπίστηκε στη λεωφόρο Κατεχάκη και έφερε βαρύ οπλισμό.

Πρόκειται για 33χρονο γνωστό στις αρχές για ληστείες και σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Στις αρχές Αυγούστου είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Λάρισας όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης, δεν επέστρεψε και κηρύχθηκε δραπέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη μετά από καταδίωξη στη λεωφόρο Κατεχάκη και στην κατοχή του βρέθηκε οπλισμός μεταξύ άλλων ένα καλάσνικοφ.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη της ληστείας στη Μητροπόλεως.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αττική, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός δραπέτης, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω την 02-08-2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούταν.

Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του βρέθηκε πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα