back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Super League – 4η αγωνιστική: Συνέχεια σε Αθήνα και Ιωάννινα

Διαβάστε επίσης

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Πρώτο χρονικά παιχνίδι στα Ιωάννινα (17.15) ανάμεσα σε δύο αήττητες -αλλά με διαφορά στη βαθμολογία- ομάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο νίκες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής φιλοδοξεί να πάρει ακόμα ένα τρίποντο που θα του δώσει το δικαίωμα να ξαναπιάσει κορυφή. Από την άλλη ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες.

Σε δεύτερο παιχνίδι (19.30) το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε Ριζούπολη και Περιστέρι. Ο Απόλλων Σμύρνης με νέο προπονητή στον πάγκο του, Φέστα αντί Πετράκη, θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από τρεις βαριές ήττες και συνολικά γκολ 2-11. Αντίπαλός του ο Ιωνικός, ο οποίος μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ σε δύο παιχνίδια στο γήπεδό του και νίκησε τον Άρη (1-0), ενώ παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΣ (0-0).

Την πρώτη του νίκη ψάχνει και ο Ατρόμητος, ο οποίος στα πρώτα τρία παιχνίδια έχει στο ενεργητικό του έναν βαθμό, αυτόν που πήρε από τον Ολυμπιακό με το 0-0 στο Καραϊσκάκη.

Από την άλλη ο Άρης μετά από δύο «στείρα» παιχνίδια, στα οποία υποχρεώθηκε σε μια εντός έδρας ισοπαλία (0-0 με ΟΦΗ) και μια εκτός έδρας ήττα (0-1 από τον Ιωνικό), πέτυχε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Παναθηναϊκού.

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός

19:30 Ατρόμητος – Άρης

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα