back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ημέρα αποχαιρετισμού του Σπανούλη

Διαβάστε επίσης

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 18:00 στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», με αφορμή την αποχώρηση του εμβληματικού αρχηγού των ερυθρόλευκων από την ενεργό δράση.

Στις 26 Ιουνίου ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε εντελώς αιφνιδιαστικά πως σταματάει από το αγαπημένο του άθλημα. Σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Kill Bill θα μιλήσει για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και για τα μελλοντικά του πλάνα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα ανακοινωθεί κάτι για μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών, κάτι που θεωρείται πως αργά ή γρήγορα θα συμβεί, αλλά είναι άγνωστο από ποιο πόστο. Επίσης πιθανολογείται πως θα γίνουν γνωστά τα σχέδια της ΚΑΕ για έναν αγώνα στον οποίο θα τιμηθεί όπως του αξίζει ο αρχηγός της ομάδας, παρουσία κόσμου.

Στο πλευρό του θα είναι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τη συνέντευξη τύπου να ξεκινά στις 18:00 και να μεταδίδεται από το κανάλι των ερυθρολεύκων στο youtube.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα