14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ρονάλντο: «Η ιδέα της Super League δεν είναι κακή»

Διαβάστε επίσης

Υπέρ της σύστασης της European Super League τάχθηκε ο Ρονάλντο, σε δηλώσεις του, αναφέροντας πως δεν είναι κακή ιδέα.

Υποστηρικτής της ιδέας που αφορά τη δημιουργία της European Super League φαίνεται πως είναι ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο.

Το «Φαινόμενο» σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν είναι κακή ιδέα, καθώς οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν συχνά μεγάλα παιχνίδια και όχι να περιμένουν έναν ημιτελικό. Παράλληλα επισήμανε ότι το εν λόγω σχέδιο έχει δυνατότητες και στο μέλλον θα υπάρξουν καινοτομίες.

Οι δηλώσεις του Ρονάλντο:

«Αν δείτε την ιδέα της Super League, δεν είναι κακή. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν τους πιο σημαντικούς αγώνες. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, όπως εμείς, θέλουν να δουν τη Ρεάλ να παίζει με τη Μίλαν ή την Ίντερ, τη Σίτι και την Παρί. Να βλέπουν δηλαδή αυτά τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν έναν ημιτελικό για να τα δουν.

Πλέον οι οπαδοί είναι πολύ αφοσιωμένοι. Είδαμε διαμαρτυρίες κατά της Super League στην Αγγλία. Αυτό ίσως έγινε επειδή εξηγήθηκε με άσχημο τρόπο ή επειδή υλοποιήθηκε λάθος.

Πιστεύω αυτό το πρότζεκτ έχει δυνατότητες και πως στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν καινοτομίες για τις ομάδες και τους οπαδούς. Αυτό είναι απαραίτητο για να βελτιώσουμε το προϊόν μας, να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες και να προσφέρουμε τους καλύτερους αγώνες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα