back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πανηγυρική μοτοπορεία διανομέων στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Μοτοπορεία πραγματοποίησαν εργαζόμενοι διανομείς στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας του κλάδου που έχουν προκηρύξει τα σωματεία τους.

Οι εργαζόμενοι διανομείς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μετά τη στάση εργασίας και τη μοτοπορεία της Τετάρτης, καθώς σήμερα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους έκαναν μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαδηλωτές χαρακτηρίζουν “πανηγυρική” τη μοτοπορεία τους, αφού χθες η εταιρεία e-food γνωστοποίησε την απόφαση της να μετατρέψει τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου των διανομέων, σε αορίστου χρόνου.

Η απόφαση του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ) και του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού και Ξενοδοχειακών Υπαλλήλων για 24ωρη απεργία ελήφθη μετά την άρνηση της e-food να συναντηθεί με τους εργαζόμενους την Τετάρτη στα γραφεία της εταιρείας. Μάλιστα, την ίδια μέρα ισχυρός αστυνομικός φραγμός εμπόδισε τους διανομείς από το να φτάσουν στα γραφεία της εταιρείας.

Η σημερινή μοτοπορεία είχε ως αφετηρία το Πεδίον του Άρεως, ενώ πέρασε από το υπουργείο Εργασίας, το Καλλιμάρμαρο και την Πανόρμου.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα