back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μαρτίνεθ το προβάδισμα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Ρόναλντ Κούμαν μπορεί να μην ανησυχεί για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, όμως η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως ψάχνει τον διάδοχό του στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, η οποία προβληματίζει με τις εμφανίσεις της στην αρχή της σεζόν.

Ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε ήρεμος σχετικά με το μέλλον του, όμως η καταλανική Sport αναφέρει πως υπάρχουν ήδη κάποιοι αντικαταστάτες στην κορυφή της σχετικής λίστας: ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ο Τσάβι.

Είναι δύο από τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον προπονητή της εθνικής Βελγίου και εκείνον της Αλ Σαντ.

Το προβάδισμα φαίνεται πως το έχει ο Μαρτίνεθ, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του προέδρου του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα και το καλοκαίρι φέρονται να είχαν επικοινωνήσει για αυτό το ενδρχόμενο, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, όμως τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα θεωρούν πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή του Μαρτίνεθ να αναλάβει την ομάδα και να μπορέσει να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα