back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Super League:Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Διαβάστε επίσης

Με Super League συνεχίζεται η αγωνιστική δράση, καθώς οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ρίχνονται απόψε στη μάχη για την 3η αγωνιστική, με το παιχνίδι που κλέβει το ενδιαφέρον να είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 18:15 με την αναμέτρηση στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Κρητικοί προέρχονται από την επική ισοπαλία με την ΑΕΚ, ενώ οι Αρκάδες ηττήθηκαν με 1-0 από το πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη, θέλοντας να «διπλασιάσει» τις νίκες του πριν από τα απαιτητικά εκτός έδρας ματς με Αστέρα Τρίπολης και Φενέρμπαχτσέ. Από τη μεριά της, η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, από Παναθηναϊκό και Βόλο.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να κάνει… σεφτέ στην Τρίπολη και θέλει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών μετά το πρώτο «τρίποντο» στην Ευρώπη επί της Λίνκολν.

Στις 20:30 παίζουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός απέναντι σε Λαμία και Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αντίστοιχα. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να διατηρήσει το 3-0 επί του ΟΦΗ και τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ηράκλειο, έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία και τη φιλοξενία των Κρητικών.

Το «τριφύλλι» δεν τα κατάφερε στα Γιάννενα, εκεί όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη ο οποίος προέρχεται από ήττα 1-0 από τον Ιωνικό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (18:15, Cosmote Sport 3)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (18:15, Novasports 2)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (18:15, Cosmote Sport 2)
ΑΕΚ-Λαμία (20:30, Cosmote Sport 1)
Άρης-Παναθηναϊκός (20:30, Novasports Prime)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου
Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, Cosmote Sport 2)
Βόλος-Ατρόμητος (20:30, Cosmote Sport 1)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα