back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πλεύρης από τη Βουλή: «Τα νούμερα είναι αμείλικτα… Μιλάμε για την πανδημία των ανεμβολίαστων»

Διαβάστε επίσης

Σκληρή γλώσσα προς όσους χρησιμοποιούν δημόσιο βήμα αφήνοντας υπόνοιες ότι ο εμβολιασμός δεν είναι η λύση,άφησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης,μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί της τροπολογίας για την παροχή κινήτρων στους νέους που θα εμβολιαστούν.

«Τα νούμερα είναι αμείλικτα …Μιλάμε για την πανδημία των ανεμβολίαστων», τόνισε ο κ.Πλεύρης και επικαλούμενος επικαιροποιημένα στοιχεία,ανέφερε ότι το 91% των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι, όπως ανεμβολίαστοι είναι και οι 9 στους 10 άνω των 60 ετών, που βρίσκονται στις ΜΕΘ.
«Τί άλλο στοιχείο χρειάζεται για να αντιληφθούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης;»,αναρωτήθηκε,καλώντας όσους ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής να σταματήσουν να κλείνουν το μάτι στους ανεμβολίαστους, «φωτογραφίζοντας» τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο που προηγήθηκε στο βήμα.

Να κάνει αυτοκριτική για να δει τί πήγε λάθος και η χώρα μας είναι στις τελευταίες θέσεις από πλευράς αριθμού εμβολιασμένων, συνέστησε στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος επέμεινε στην ανάγκη να γίνει μια μεγάλη επένδυση στο ΕΣΥ, καθώς-όπως είπε- η πανδημία δεν θα είναι παροδική.
Για μικροπολιτική προσέγγιση του θέματος από τον υπουργό Υγείας, έκανε λόγο ο Μιχάλης Κατρίνης, από το Κίνημα Αλλαγής.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα