back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι ομάδες ζητούν από τον Αυγενάκη τα χρήματα που προέρχονται από το στοίχημα

Διαβάστε επίσης

Τα 5 μεγαλύτερα αθλητικά σωματεία της χώρας με κοινή επιστολή στον Αυγενάκη ζητούν προκαταβολή για τα χρήματα από το στοίχημα.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη επιστολή των πέντε σωματείων, τα χρήματα που τους έχουν καταβληθεί είναι ένα εξαιρετικό μικρό ποσό, την στιγμή που έχουν ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ζητάνε όπως αναφέρουν από τον κ. Αυγενάκη:

«να επανεξετάσετε το θέμα της προκαταβολής, του 50% του πιθανού ποσού που έχετε υπολογίσει, καταβλητέας το αργότερο ως 31/10/2021. Αντίστοιχη διαδικασία να προβλεφθεί και για την επόμενη εκκαθάριση». Ένα ποσό που προκύπτει μέσα από τα έσοδα του στοιχήματος.

Στην επιστολή μάλιστα ζητάνε από τον κ. Αυγενάκη να καταθέσει και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα καταβολής και κριτηρίων διανομής των χρημάτων που αφορούν τις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι οποίες δηλώθηκαν φέτος, στηριζόμενες στις δικές του εξαγγελίες.

Επίσης τονίζεται πως: «η άγνοια για το συνολικό ποσό που θα εισπράξουμε, αφετέρου η πιθανή μεταχρονολογημένη καταβολή τους, τον

Φεβρουάριο του 2022, λόγω της εκκαθάρισης του Ιανουαρίου, μας δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και εξαιρετικά προβληματική ρευστότητα για την εύρυθμη λειτουργία μας» ενώ γίνεται αναφορά και στις επαγγελματικές ομάδες που έχουν εισπράξει ήδη το αντίστοιχο ποσό την ώρα που έχουν κι άλλες πηγές εσόδων, σε αντίθεση με τα Ερασιτεχνικά σωματεία.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα