18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

M. Θεοδωρίδου – B. Παπαευαγγέλου απαντούν για τον εμβολιασμό στη μαθητική κοινότητα

Διαβάστε επίσης

Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας στις 4 το απόγευμα  για μαθητές και γονείς, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα οφέλη του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού στις ηλικίες 12-17.

Η εκδήλωση που έχει σκοπό τη θωράκιση της υγείας των μαθητών, εντάσσεται «σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κυβερνητικών δράσεων ευαισθητοποίησης, επιστημονικής ενημέρωσης και παρότρυνσης των γονέων να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ηλικίας 12 ετών και άνω, με στόχο την πληρέστερη θωράκιση της υγείας τους όσο και της διά ζώσης μαθησιακής διαδικασίας», όπως σημειώνει το υπουργείο Παιδείας. Στη διάρκεια της διαδικτυακής ενημέρωσης, η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου, θα απαντήσουν σε απορίες γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους στις 14:00 της Τρίτης, στη φόρμα https://forms.gle/7qVHt6NfTASWHxCw5. Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του υπουργείου Παιδείας στο YouTube:

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα