back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιτούδης: «Ο Ίβκοβιτς ήταν ένα πανεπιστήμιο της ζωής»

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στο Βελιγράδι για την κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς και υποκλίθηκε στις δηλώσεις του στον Σέρβο θρύλο.

Στη Σερβία θα βρεθεί για το ύστατο χαίρε στον «Ντούντα» και ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος μάλιστα μίλησε για εκείνον και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στο Βελιγράδι και θα βρεθεί πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει τον Σέρβο θρύλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιτούδη:

«Πρώτον, θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όλοι μιλούν για το πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν και πόσα πρόσφερε στη Σερβία και την Ελλάδα. Και πόσα πρόσφερε σε όλους εμάς τους φίλους του. Για μας οι ιδέες και οι καινοτομίες του θα παραμείνουν ζωντανές και θα θυμόμαστε όλα όσα μας είπε. Μπορώ να πω με περηφάνια πως ήμουν φίλος του.

Ήμουν μέλος της μεγάλης του οικογένειας. Υπήρχε μια αλυσίδα, ένας σύνδεσμος, ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εμένα κι εκείνον. Ο Ζέλικο μάς γνώρισε. Ήταν ένα πανεπιστήμιο της ζωής. Όταν περνάς από το πανεπιστήμιο του Ντούντα, μπορείς να αποφοιτήσεις. Ήταν κάτι που πρόσφερε όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους. Θα είναι για πάντα στη μνήμη μου. Χαίρομαι που ήμουν κομμάτι της ζωής του», τόνισε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα