back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Να μπει με το δεξί στους ομίλους του Europa League

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ, το βράδυ στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Στην αποψινή αναμέτρηση με την Αντβέρπ στις 22:00-Cosmotesport 2, η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να μπει με το δεξί στις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Με νίκη επί της Αντβέρπ θα βρει την ηρεμία του, μετά και το στραβοπάτημα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ την ίδια ώρα θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Για τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό να πάρει το αποψινό ματς απέναντι στους Βέλγους και για την πορεία του στον όμιλο, καθώς  ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν αποφασιστικότητα και πίστη στο πλάνο του. Να μπουν στο γήπεδο και να πιέσουν από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους τους, μην αφήνοντάς τους κανένα περιθώριο να πιστέψουν πως μπορούν να φύγουν από το Φάληρο με θετικό αποτέλεσμα.

Τα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς θα αποκαλυφθούν πριν απ’ την έναρξη του αγώνα, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για το πού κινείται ο Πορτογάλος τεχνικός. Κάτω απ’ τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βατσλίκ, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Σισέ και Παπασταθόπουλος. Στα άκρα της άμυνας θα κινούνται κατά πάσα πιθανότητα οι Ρέαμπτσιουκ και Καρμπόβνικ, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Εμβιλά θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, με τον Μαντί Καμαρά να επιστρέφει ως παρτενέρ του. Στην επίθεση, ο Ονιεκούρου θα επιλεγεί ως αριστερός εξτρέμ. Ο Νιγηριανός είχε κάνει τη διαφορά όταν πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τους Περιστεριώτες και έτσι ο Μαρτίνς αναμένεται να τον ρίξει απ’ την αρχή στη μάχη. Στην άλλη πλευρά πρόκειται να κινείται ο Βαλμπουενά, με τον Ρόνι Λόπες να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα