back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-0 τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ

Διαβάστε επίσης

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και δείχνοντας τη σωστή αντίδραση μετά το σοκ της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ, αρχίζοντας με τρίποντο στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Europa Conference League.

Παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς πέρασαν δύσκολες στιγμές, κατάφεραν τελικά να κλείσουν προηγούμενοι το πρώτο ημίχρονο, με το τέρμα του Άκπομ στο 45’+2’ από ασίστ του Τέιλορ.

Η αναμέτρηση κρίθηκε οριστικά στο 56’, με τον Μιτρίτσα να πετυχαίνει το πρώτο του επίσημο τέρμα τη φετινή σεζόν, με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-0. Καθοριστικός για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Πασχαλάκης, που είχε καθοριστικές επεμβάσεις και στα δύο ημίχρονα.

Δυσάρεστο νέο η αποχώρηση του Κρέσπο με πρόβλημα τραυματισμού.

ΛΙΝΚΟΛΝ (Mάικ Μακ Ελγουεϊ): Σολέρ, Βάισεμαν, Ρ. Τσιπολίνα, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Τορίγια (67’ Τζ. Τσιπολίνα), Ρόσα, Ανόν (62’ Ρόναν), Αράιζα (81’ Πίκοκ), Καραγιέρο (81’ Σέρτζαντ), Κίκε Γκόμεθ (62’ Οκράν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Κρέσπο (44’ Μιχαηλίδης), Μιχάι, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Μουργκ (83’ Βιεϊρίνια), Μιτρίτσα (73’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (73’ Σφιντέρσκι), Ακπόμ (82’ Κούτσιας).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα