back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το βραβευμένο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Dear Evan Hansen» έγινε ταινία

Διαβάστε επίσης

To θεατρικό μιούζικαλ «Dear Evan Hansen» που έχει βραβευθεί με έξι Tony μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από την Universal Studios.

Το έργο έχει κεντρικό χαρακτήρα έναν ανήσυχο μαθητή λυκείου, τον Έβαν Χάνσεν, ο οποίος μπλέκεται σε έναν ιστό ψεμάτων και οικογενειακών και ρομαντικών σχέσεων μετά την αυτοκτονία του συμμαθητή του. Η πλοκή ξεκινά με μια παρεξήγηση: ένα από τα μέλη της οικογένειας του νεκρού φοιτητή συγχέει επιστολή του Χάνσεν στον εαυτό του σε μορφή ημερολογίου, με το σημείωμα αυτοκτονίας του συμμαθητή του. Αυτό που ακολουθεί είναι μια εξερεύνηση της απώλειας, του άγχους, της ανεντιμότητας και του πώς μπορεί να νιώθουμε μόνοι ακόμα και με τον κόσμο κοντά μας.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) στις 9 Σεπτεμβρίου και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ στις 24 του μήνα.

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι το Dear Evan Hansen ήταν η ιδανική ταινία για να ξεκινήσει το Φεστιβάλ φέτος, δήλωσε ο Κάμερον Μπέιλι, καλλιτεχνικός διευθυντής και επικεφαλής του TIFF, στο Vanity Fair. «Αυτή η ταινία αφορά τελικά τη θεραπεία, τη συγχώρεση και επιβεβαιώνει πόσο συνδεδεμένοι και απαραίτητοι είμαστε ο ένας στον άλλον. Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο σημαντική ιδέα για να γιορτάσουμε φέτος, καθώς συναντιόμαστε για άλλη μια φορά για να μοιραστούμε μαζί τη δύναμη και τη χαρά του κινηματογράφου στις αίθουσες » τόνισε.

Στην ταινία σε σκηνοθεσία του μυθιστοριογράφου και σκηνοθέτη Στίβεν Τσμπόσκι πρωταγωνιστεί ο Μπεν Πλατ, ο οποίος ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ από το 2015 έως το 2017.

Στην κινηματογραφική μεταφορά του «Dear Evan Hansen» συμμετέχουν οι Έιμι Άνταμς και Τζούλιαν Μουρ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα