back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Στην Αθήνα σήμερα ο Μοχαμαντί

Διαβάστε επίσης

Ακόμα μία μεταγραφή είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ, σχεδόν στην «εκπνοή» του παραθύρου που υπάρχει για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση. Ο 28χρονος Ιρανός είχε μείνει ελεύθερος από τη Γάνδη και με την απόκτησή του η ΑΕΚ συμπληρώνει το ρόστερ της στη θέση του δεξιού μπακ.

Μετά από καριέρα στην πατρίδα του, την τριετία 2016-2019 ο Μοχαμαντί αγωνιζόταν στη Ρωσία με την Τέρεκ Γκρόζνι και στο διάστημα αυτό είχε 83 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ. Η Γάνδη τον απέκτησε ως ελεύθερο και στις δύο σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της κατέγραψε 65 συμμετοχές με 2 γκολ κα 7 ασίστ.

Ειδικά η περσινή σεζόν ήταν «γεμάτη» με 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, όσες και οι παρουσίες του στην εθνική Ιράν με την οποία είχε παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Θα είναι η 14η προσθήκη και τρίτος Ιρανός στο εφετινό ρόστερ της ΑΕΚ, μετά τον Χατζισαφί και τον Ανσαριφάρντ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα