back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α. Μαστοράκου: Οργανωμένο σχέδιο συγκεκριμένης ομάδας αντιεμβολιαστών διακινεί ένα πολύ επικίνδυνο πρότυπο συμπεριφοράς

Διαβάστε επίσης

Οργανωμένο σχέδιο από συγκεκριμένη ομάδα αντιεμβολιαστών που δρα κεντρικά απλώνοντας τη δράση της σε πανελλαδικό επίπεδο κατήγγειλε η Άννα Μαστοράκου, Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στη Κατερίνα Παπαβασιλείου.

«Τα άτομα αυτά έχουν καταφέρει να παρεισφρήσουν σε εμβολιαστικές γραμμές και να παρεμβαίνουν στη διαδικασία παραβιάζοντας το σύστημα. Κάνουν κλήσεις ακόμα και σε γιατρούς πιέζοντας να δίνουν πλαστά πιστοποιητικά όχι μόνο εμβολιασμού αλλά και για rapid test,τόνισε

Όπως εξήγησε εδώ και μήνες υπήρχαν αναφορές αλλά το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα έχει γιγαντωθεί. «Οι περισσότερες καταγγελίες και τα στοιχεία που έχουμε είναι προφορικές αναφορές και όχι συγκεκριμένες – επώνυμες καταγγελίες για αυτό πέρα από λίγες περιπτώσεις δεν είναι αξιοποιήσιμες για  δικαστική διερεύνηση τους» πρόσθεσε.

Πέρα από αυτό όμως πρόσθεσε η κ Μαστοράκου «η ομάδα αυτή διακινεί ένα πολύ επικίνδυνο πρότυπο συμπεριφοράς  το οποίο εκδηλώνεται σε περιπτώσεις αναφορών για άρνηση διασωλήνωσης, μη αποδοχή ρινοφαρυγγικού τεστ -με την  αιτιολόγηση ότι δήθεν το υγρό που έχει η μπατονέτα είναι καρκινογόνο-  ενώ υπήρξε και περίπτωση ασθενούς που δήλωσε πως εφόσον παρίστατο ανάγκη για μετάγγιση να μην ήταν με αίμα εμβολιασμένο»

Τέλος ανέφερε ότι «εκείνο που επιχειρούμε να κάνουμε ως Ιατρικοί Σύλλογοι είναι να εντοπίσουμε την κεντρική ομάδα των αρνητών – αντιεμβολιαστών».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα