back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Marca: «Καθοριστική εβδομάδα για Εμπαπέ στη Ρεάλ»

Διαβάστε επίσης

Η ελπίδα επέστρεψε στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι Μαδριλένοι φαίνεται πως είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να προσεγγίσουν ουσιαστικά τον Κιλιάν Μμπαπέ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στην πρόωρη μεταγραφή του Μπαπέ στους «μερένχες». Κι εάν αυτό, δεν καταστεί εφικτό εφέτος, όλα είναι έτοιμα για το καλοκαίρι του 2022, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού με τον γαλλικό σύλλογο.

Στην Ισπανία, ο αθλητικός Τύπος θεωρεί δεδομένο πως ο Μπαπέ θ΄ απαντήσει αρνητικά στον Κελαϊφί για επέκταση της συνεργασίας τους. Μάλιστα η «Marca», αποκάλυψε ότι ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής απέρριψε πρόταση ενός νέου εξαετούς συμβολαίου και με μισθό παρόμοιο με αυτόν του Νεϊμάρ (σ.σ. 36 εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα ετησίως).

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Γιόζεπ Πεδρερόλ, ο οποίος βρίσκεται «κοντά» στον Φλορεντίνο Πέρεθ, αποκάλυψε πως ο Μπαπέ θα ζητήσει συνάντηση με τον Κελαϊφί, προκειμένου να του ζητήσει, επίσημα, να τον αφήσει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και πως θα αποφύγει να το κάνει δημόσια, επειδή δεν θέλει η απόφαση του να εκληφθεί ως πρόκληση ή ασέβεια προς τον σύλλογο και σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας «διαταράξει» τις σχέσεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα