back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοκαρισμένος ο Μέσι από το «διαζύγιό» του με τη Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα φορά πια την φανέλα της Μπαρτσελόνα! Ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, ιδιαίτερα οι οπαδοί, αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου κι όπως ήταν λογικό με το που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Αργεντινού σταρ από το σύλλογο της Βαρκελώνης οι αντιδράσεις ήταν άμεσες.

Τα ΜΜΕ παγκοσμίως χαρακτήρισαν ως «βόμβα μεγατόνων» την εξέλιξη που είχε η υπόθεση και, πλέον, άπαντες αναρωτιούνται πως θα είναι η «επόμενη μέρα» στο «Καμπ Νου», αλλά και που θα συνεχίσει την καριέρα του ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη.

Ο Μέσι εμφανίζεται ενοχλημένος, έκπληκτος και σοκαρισμένος αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» -που επικαλείται άτομα από το περιβάλλον του Αργεντινού- καθώς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη όταν η διοίκηση τον κάλεσε στα γραφεία της ομάδας στη Βαρκελώνη και πλέον αναμένονται οι πρώτες δηλώσεις του, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος.

Η Μπαρτσελόνα πάντως αποχαιρέτισε ήδη τον άλλοτε αρχηγό και ηγέτη της με ένα όμορφο βίντεο στα social media, ενώ ο ίδιος παίκτης φέρεται πως θέλει να έχει την ευκαιρία να αποχαιρετίσει τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα».

Η “Marca”, ήταν το μέσο που αποκάλυψε ότι ο Μέσι δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στη «Μπαρτσα». Μετά τη «δικαίωση» η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση ανέφερε: «Ο Μέσι αποχωρεί».

Το «TyCSports» της Αργεντινής εκφράζει τα συναισθήματα του ποδοσφαιρικού κόσμου της χώρας σχετικά με τη παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, γράφοντας: «Τα νέα αυτά είναι δύσκολο να τα πιστέψει κανείς. Το τέλος μίας εποχής που σημάδεψε την ιστορία του ποδοσφαίρου για πάντα».

Οι δύο εφημερίδες της Καταλονίας, Sport και Mundo Deportivo άργησαν να πάρουν θέση μετά το αποκλειστικό της Marca. Αφότου, όμως, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου, η Sport παρουσιάζει μια φωτογραφία του Μέσι με σκυμμένο το κεφάλι να περπατά στο γήπεδο και τον τίτλο «Ο Μέσι δεν ανανεώνει».

Η Mundo Deportivo στο κεντρικό της θέμα έχει μια φωτογραφία του Μέσι με τον Ζοάν Λαπόρτρα κι από πάνω γράφει: «Η Μπαρτσα ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Μέσι». Η μεγάλη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αργεντινής Ole χαρακτηρίζει το γεγονός ως «Παγκόσμια βόμβα» και προσθέτει: «Η Μπαρτσα γνωστοποίησε ότι ο Μέσι δεν θα συνεχίσει».

«Μέσι και Μπάρτσα έχουν πραγματικά “χωρίσει”;» αναρωτιέται η Equipe, ενώ το SkySports έχει στο βασικό του θέμα την είδηση υποστηρίζοντας: «Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα», ενώ σε ανάλογο ύφος κινείται και το BBC: «Ο Μέσι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Καταλονίας».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα