back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτσέσκου: «Έχουμε το σύνολο για να αντιδράσουμε»

Διαβάστε επίσης

Στην έλλειψη συγκέντρωσης στον επιθετικό τομέα και στην απώλεια ευκαιριών απέδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου την ήττα της ομάδας του από την Μποέμιαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι ο «Δικέφαλος» έχει το σύνολο για να αντιδράσει στο επαναληπτικό παιχνίδι της Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Ελέγχαμε το παιχνίδι στην αρχή, ξεκινήσαμε με αυτοπεποίθηση, είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ, αλλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι και να σκοράρεις. Όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις χάνεις την αυτοπεποίθηση σου μετά. Το λάθος μας ήταν ότι με τις μεταβιβάσεις μας έπρεπε να καλύψουμε 60 ή 70 μέτρα σε επίθεση και άμυνα. Και οι δύο ομάδες μπήκαν σε έναν διαφορετικό ρυθμό παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα είναι τελείως άδικο. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ανήκαν σε εμάς. Δεν πιέσαμε σωστά και όπως έπρεπε τα πλάγια μπακ των αντιπάλων».

Για το τι θα πει στους ποδοσφαιριστές του.

«Τους είπα αμέσως μετά το παιχνίδι ότι θέλω να δω αίμα στα μάτια τους. Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση αυτή. Είμαι απογοητευμένος γιατί ξεκινήσαμε καλά, είχαμε άμεσες επαφές με τη μπάλα, αλλά μας κόστισαν οι μεταβιβάσεις στο τρανζίσιον. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα γκολ που δεχτήκαμε. Με κάθε σεβασμό, δεν κέρδισαν οι αντίπαλοι το παιχνίδι, αλλά εμείς το χάσαμε».

Για το αν υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης στην ομάδα:

«Χάσαμε 2-1 και όποτε χάνεις ένα παιχνίδι η κριτική είναι σε υπερθετικό βαθμό, όπως και τα συναισθήματα. Δεν είναι το δίκαιο αποτέλεσμα. Όταν βλέπεις τον αντίπαλο σου να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση, ενώ εσύ είσαι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, μπορεί να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε αυτό, ανακτήσαμε την αυτοπεποίθηση μας. Είχαμε ευκαιρίες, φτάσαμε στην περιοχή τους. Οποιαδήποτε φάση μπορούσε να γίνει γκολ. Ενδεχομένως να είναι και θέμα προσαρμογής για κάποιους παίκτες, όταν παίζεις το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, να σε επηρεάσει λίγο περισσότερο ένα λάθος που κάνεις. Έχουμε όμως το σύνολο για να αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν είμαστε».

Για την παρουσία του Εσίτι και αν βοήθησαν οι αλλαγές:

«Δεν έκανε άσχημο παιχνίδι ο Εσίτι. Ο Κούρτιτς έχει έρθει πριν δέκα ημέρες, ο Μπίσεσβαρ πριν πέντε ή έξι μέρες. Υπήρχαν αλλαγές, αλλά προετοιμαζόμασταν όλο αυτό το διάστημα με κάποιους ποδοσφαιριστές που ήταν πιο έτοιμοι για τη δεδομένη στιγμή. Ο Σφιντέρσκι επίσης όταν επέστρεψε έχασε προπονήσεις λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε. Δεν είμαι σίγουρα ικανοποιημένος από την κατάσταση αυτή, αλλά αυτή ήταν η λογική για την ενδεκάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Δεν είμαι ικανοποιημένος που χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους. Είναι όμως λογικό κάποια πράγματα να συμβαίνουν λόγω της στιγμής στην οποία βρισκόμαστε. Ξέρουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε και ότι μπορεί να υπάρχει εξέλιξη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα