back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

FairLife: “Ο πόνος της απώλειας έγινε σπόρος”

Διαβάστε επίσης

Η «FairLife- Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα», ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωφελής οργανισμός στην Ελλάδα, που ασχολείται αποκλειστικά με τον καρκίνο πνεύμονα, συμπλήρωσε στις 4 Αυγούστου έναν χρόνο λειτουργίας, στη μνήμη του Simon Bell που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, τον Αύγουστο 2020.

Στόχος της FairLife είναι να υποστηρίξει τους ασθενείς στη χώρα μας, αλλά και να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα.

Στο πλαίσιο αυτό, η FairLife δημιούργησε ένα βίντεο με τίτλο “Ο πόνος της απώλειας έγινε σπόρος” με τη συμμετοχή έγκριτων επιστημόνων, οι οποίοι τονίζουν την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και της πρόληψης αναφορικά με τον Καρκίνο του Πνεύμονα. Μιλούν με σειρά παρουσίασης οι : Ε.Κοσμάς, Ζ.Σαριδάκη , Σ.Λουκίδης, Ν.Μπαρμπετάκης , Γ.Στρατάκος, Χ.Φορούλης , Γ.Πισσάκας , Κ.Ηλιάδης, Α.Μπούτης, Α.Ψυρρή, Π.Χριστόπουλος , Α.Μπατιστάτου , Ν.Κουφός , Γ.Μούντζιος , Ι.Μπουκοβίνας , Ε.Σαμαντάς , Π.Τόμος , Γ.Χαρδαβέλλα , Α.Χριστοπούλου , Ε.Λινάρδου , Η.Αθανασιάδης , Ε.Γκιζοπούλου.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα