back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Πομάσκι: Ο Τεντόγλου είναι πάρα πολύ καλός εκτελεστής και το απέδειξε για ακόμη μια φορά

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Πομάσκι, ο προπονητής του χρυσού Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου, έχει καθοδηγήσει πολλές γενιές πρωταθλητών και Ολυμπιονικών.

Λίγο μετά την μεγάλη επιτυχία του Τεντόγλου, μίλησε αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Γιαγκίνη εμφανώς ενθουσιασμένος και χαρούμενος.

Άλλωστε όπως τόνισε ο κορυφαίος προπονητής αλμάτων, δεν είχε στο παλμαρέ του ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δε θα μπορούσε παρά να το πανηγυρίσει δεόντως στο Τόκιο.

«Είναι μια ολοκλήρωση για εμένα. Τα πήρα όλα από τον στίβο. Το περίμενα πολλά χρόνια. Μετά  τον Λούη Τσάτουμα και άλλα πέντε χρόνια με τον Μίλτο, ήρθε το χρυσό.  Με τον Τεντόγλου συνεργαστήκαμε πολύ καλά  γιατί θέλαμε πολύ ένα μετάλλιο. Δουλέψαμε, παλέψαμε, σχεδιάσαμε και τελικά τα καταφέραμε».

Η πίστη του στις δυνατότητες του αθλητή του, δεδομένη: «Ξέρω με ποιόν έχω να κάνω. Αυτό είναι κάτι που ο Τεντόγλου το έχει κάνει πάρα πολλές φορές. Ανά πάσα στιγμή ξέρει που βρίσκεται και πως να αντιδράσει. Είναι πάρα πολύ καλός εκτελεστής και σήμερα το απέδειξε για ακόμη μια φορά».

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Στα 8.41μ., δεν υπάρχει κακό άλμα αν κερδίζεις τον αγώνα».

Ερωτηθείς ποια είναι τα όρια του Τεντόγλου, απάντησε: «Κανείς δεν το γνωρίζει αυτό. Τα όρια τα φτάνουμε μόνο αν έχουμε συνέπεια στη δουλειά μας, καθημερινά, σοβαρά, με προσήλωση στο στόχο. Στην πορεία η σκληρή δουλειά θα σε επιβραβεύσει».

Όσο για τα δικά του μελλοντικά σχέδια, ο κορυφαίος προπονητής σημείωσε: «Γέρασα πια, δεν έχω σχέδια. Θα δούμε αν θα κλείσει η προπονητική μου καριέρα με αυτό το μετάλλιο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να νιώθουμε και εμείς ικανοποιημένοι και να βάλουμε καινούριους στόχους. Θα τα πω σε αυτούς που πρέπει να κάνουν τις αλλαγές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα