12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αρχίζουν αύριο 2 Αυγούστου οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στην Αμαλίας στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας, της λεωφόρου Αμαλίας, υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.

Οι εργασίες βελτιώσης και συντήρησης του οδοστρώματος στην Λ. Αμαλίας ξεκινούν από το βράδυ της Δευτέρας 2 Αυγούστου. Οι σχετικές παρεμβάσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό δικό δίκτυο», προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ.

Με τις συγκεκριμένες εργασίες θα ασφαλτοστρωθούν περίπου 16.000 m² σε όλο το μήκος της οδού – μια σημαντική παρέμβαση σε ένα από τα πιο νευραλγικά τμήματα του οδικού δικτύου που ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, δεδομένου ότι δέχεται καθημερινά έναν πολύ μεγάλο φόρτο διερχομένων οχημάτων αλλά και πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών που φτάνουν στην πλατεία Συντάγματος.

Να σημειωθεί ότι το έργο προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ εκτελείται ήδη με την επίβλεψη της Περιφέρειας Αττικής από τον Απρίλιο, έχοντας ολοκληρώσει σημαντικές παρεμβάσεις σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου, όπως η Παραλιακή λεωφόρος, η Λ. Κηφισίας και η Λ. Λαυρίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα