back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με Σερβία ή Μαυροβούνιο η εθνική πόλο

Διαβάστε επίσης

Μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, βγήκαν οι οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν στο πόλο ανδρών στα προημιτελικά. Εκείνο που απομένει είναι να δούμε τις διασταυρώσεις, με την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στον δρόμο για την τετράδα να κοντράρεται είτε με τη χρυσή Ολυμπιονίκη Σερβία, είτε με το Μαυροβούνιο!

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, οριστικοποιήθηκαν οι οκτώ ομάδες που θα μετάσχουν στους νοκ-άουτ προημιτελικούς του Ολυμπιακού τουρνουά: Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Ισπανία, Κροατία, Σερβία και Μαυροβούνιο.

Η Ελλάδα την τελευταία αγωνιστική παίζει με τις ΗΠΑ και ότι και να γίνει θα είναι πρώτη ή δεύτερη στον Α’ Όμιλο. Θυμίζουμε πως την τελευταία αγωνιστική παίζουν Ιταλία-Ουγγαρία στο άλλο μεγάλο ντέρμπι. Ακόμη κι αν χάσει η Ελλάδα από τις ΗΠΑ και κερδίσει η Ουγγαρία την Ιταλία, θα είναι πρώτοι οι «Μαγυάροι» και στην ισοβαθμία Ελλάδας, Ιταλίας, η «γαλανόλευκη» θα είναι από πάνω από τους γείτονες γιατί στην πρεμιέρα κέρδισε την Ουγγαρία! Οι ΗΠΑ και να κερδίσουν την Εθνική δεν τη φτάνουν στη βαθμολογία.

Η ουσία είναι πως η Εθνική Ελλάδας θα είναι πρώτη ή δεύτερη στον Α’ Όμιλο. Έτσι θα αναμετρηθεί με τον τρίτο ή τέταρτο του άλλου ομίλου που θα είναι η Σερβία ή το Μαυροβούνιο, που κοντράρονται στο φινάλε της φάσης των ομίλων. Στον Β’ Όμιλο, η Κροατία θέλει μόνο νίκη για να…κλέψει την πρώτη θέση από την Ισπανία.

Ουσιαστικά την Τρίτη (2/8) θα έχουμε τέσσερις…τελικούς που θα κρίνουν και τα χιαστί ματς. Ελλάδα – ΗΠΑ, Ιταλία – Ουγγαρία στον Α’ Όμιλο και Ισπανία – Κροατία, Σερβία – Μαυροβούνιο στον Β’ Όμιλο.

Απλά να σημειώσουμε πως το Σερβία – Μαυροβούνιο είναι μετά το Ελλάδα – ΗΠΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ:

Τελευταία αγωνιστική (2/8): Ουγγαρία – Ιταλία, ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ, Ιαπωνία – Ν. Αφρική

Η βαθμολογία (4 αγώνες)

1. Ελλάδα 7

2. Ιταλία 7

3. Ουγγαρία 6

4. ΗΠΑ 4

5. Ιαπωνία 0

6. Νότιος Αφρική 0

Τελευταία αγωνιστική (2/8): Ισπανία – Κροατία, Μαυροβούνιο – Σερβία, Αυστραλία – Καζακστάν

Η βαθμολογία
(4 αγώνες)

1. Ισπανία 8

2. Κροατία 6

3. Μαυροβούνιο 4

4. Σερβία 4

5. Αυστραλία 2

6. Καζακστάν 0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα