back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Ιδιαιτέρως αυξημένη αυτή την ώρα η κίνηση των αυτοκινήτων στις εξόδους των εθνικών οδών, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας και των Αφιδνών 

Πολύ αυξημένη η κίνηση από το πρωί και στα λιμάνια της Αττικής, Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, όπου συνεχίζεται το κύμα εξόδου των αδειούχων.  

Επί ποδός οι λιμενικές αρχές για την διευκόλυνση των εκδρομέων και εντατικοί οι έλεγχοι των πιστοποιητικών, για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.  

Δωρεάν rapid test διενεργούν και σήμερα κινητές ομάδες υγείας του ΕΟΔΥ. Στην Αθήνα, στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Στους Αγίους Αναργύρους στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 61, και στη Γλυφάδα, στον Δρόμο των Ποιητών, στην Πλατεία Λαμπράκη & Μεταξά. 

Παρατεταμένο κύμα καύσωνα πλήττει τη χώρα, δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας στα αστικά κέντρα. Οι υψηλές θερμοκρασίες  αναμένεται να κορυφωθούν Δευτέρα και Τρίτη. 

Ανοικτές ως τις 9 το βράδυ βρίσκονται τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για τις λέσχες Φιλίας σε Νέο Κόσμο Κολοκυνθού και Λαμπρινή. Δωρεάν θα είναι η είσοδος  για το κοινό, το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, στις οργανωμένες παραλίες της Ακτής Βουλιαγμένης, του Αστέρα Βουλιαγμένης και της πρώτης Ακτής Βούλας. 

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν οι αστυνομικοί στο χωριό Πωγώνι, των Ιωαννίνων, όταν κατά την αναζήτηση μιας 69χρονης, βρήκαν τη σορό της μέσα σε μπαούλο, στο υπόγειο του σπιτιού της. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 55χρονος ανιψιός της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Στα των Ολυμπιακών αγώνων, στα προκριματικά του μήκους αγωνίζεται σε λίγη ώρα Μίλτος Τεντόγλου.

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην Άρση Βαρών ανακοίνωσε συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης. 

Η Εθνική πόλο ανδρών, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει στις 2 παρά 10, τη Νότια Αφρική.  

Στην 11η θέση της γενικής κατάταξης στα Finn παραμένει ο Ιωάννης Μιτάκης, μετά τη διεξαγωγή των δύο σημερινών ιστιοδρομιών, της 7ης και της 8ης. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε ενδέκατος στην 7η ιστιοδρομία και όγδοος στην 8η, μετρώντας έως τώρα 63 βαθμούς ποινής. 

Και ο καιρός… 

Αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασίας από 26 έως 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.   

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα