back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τ. Παλαιοπάνος: Ως αθλητής ο Στέφανος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ αυτά τα χρόνια αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Ντούσκος έγινε ο 5ος Γιαννιώτης Ολυμπιονίκης στην Ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας και  πρώτος “χρυσός” της Ελλάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα.
Από τις πρώτες… κουπιές του στη λίμνη Ιωαννίνων, προπονητής του ήταν ο Τόλης Παλαιοπάνος με τον οποίο πήρε και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Ο Στέφανος είναι ένα παιδί με ήθος και αξιοπρέπεια. Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, αλλά και αγωνιστής» είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Στέφανο Λεμονίδη ο Τόλης Παλαιοπάνος. «Ο Στέφανος ήρθε μικρό παιδί στον όμιλο. Αγάπησε την κωπηλασία και το χώρο και απέδειξε την αξία του. Ποτέ δεν το έβαζε κάτω, πάντοτε προσπαθούσε να είναι ο καλύτερος» τόνισε.  Υπογράμμισε ότι «ως αθλητής ο Στέφανος  έχει ταλαιπωρηθεί πολύ αυτά τα χρόνια, ωστόσο προέρχεται από μία πάρα πολύ δεμένη οικογένεια η οποία ήταν και είναι για αυτόν ένα μεγάλο στήριγμα»

Τόνισε πως «είχε προσηλωθεί στον στόχο του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η αναβολή τους αποτέλεσε ένα πλεονέκτημα, αφού κέρδισε χρόνο για να βελτιώσει πολλά. Το σκιφ είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνισμα και θέλει πάρα πολύ καλή τεχνική» 

«Το χρυσό μετάλλιο δεν το περιμέναμε, αλλά σίγουρα περιμέναμε μετάλλιο. Δεν ήταν έκπληξη η πρόκρισή του στον τελικό. Ήξερε ότι μπορεί να είναι στον τελικό, το χρυσό δεν το πίστευε, ούτε ακόμα το πιστεύει,» είπε χαρακτηριστικά ο κ Παλαιοπάνος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα