back to top
18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη για εμπρησμό 64χρονος μελισσοκόμος – Καταγραφή ζημιών σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο

Διαβάστε επίσης

Τουλάχιστον δύο ολοσχερώς καμένα σπίτια και περισσότερα από 20 με μεγαλύτερες ή μικρότερες ζημιές καθώς και περισσότερα από 10 καμένα οχήματα είναι ο πρώτος απολογισμός των ζημιών της χθεσινής πυρκαγιάς που ξεκίνησε στη Σταμάτα και επεκτάθηκε σε Ροδόπολη και Διόνυσο.

Η επίσημη καταγραφή των ζημιών ξεκίνησε το πρωί από συνεργεία του Δήμου Διονύσου ενώ το κεντρικό τηλεφωνικό Κέντρο του Δήμου και τα τηλεφωνικά κέντρα των Δημοτικών Κοινοτήτων καταγράφουν αιτήματα δημοτών που αφορούν σε ζημιές λόγω της πυρκαγιάς.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κοινότητας της Ροδόπολης, Βασίλης Κλεφτάκης έκανε λόγο για ένα ολοσχερώς καμένο σπίτι στην περιοχή του και για άλλα 15 με 20 που έχουν ζημιές εξωτερικά, όπως σε κεραμοσκεπές, πέργολες και μάντρες.

Όπως είπε, σε κάποια από τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές, οι ιδιοκτήτες τους λείπουν διακοπές ενώ με εντολή του δημάρχου Διονύσου ήδη η κοινότητα Ροδόπολης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών.

Εν τω μεταξύ,  σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή 64χρονου Αλβανού μελισσοκόμου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την χθεσινή πυρκαγιά. Σήμερα θα  οδηγηθεί  στον εισαγγελέα

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα