back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Μαρία Σάκκαρη στον Αθήνα 9.84: Το ματς μπορεί να ήταν μια απογοήτευση αλλά πρέπει να το αφήσω πίσω μου

Διαβάστε επίσης

«Δεν αισθανόμουν άνετα μέσα στο γήπεδο, δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου» δήλωσε αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Γιαγκίνη, η Μαρία Σάκκαρη, λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι παρά την μεγάλη απογοήτευση, πρέπει να αφήσει πίσω της τα όσα έγιναν και να αφοσιωθεί στο μεικτό όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

«Το άγχος και η πίεση μου στοίχησαν και μπορεί το σημερινό ματς να ήταν μια απογοήτευση αλλά πρέπει να το αφήσω πίσω μου» είπε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία θα αγωνιστεί στο μεικτό του τένις, μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η ελληνική ομάδα θα τεθεί απέναντι στον Καναδά, η ομάδα του οποίου αποτελείται από τους Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και Γκάμπι Νταμπρόβσκι, που είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, όπως ανέφερε η Σάκκαρη.

«Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στο τένις. Ο Καναδάς έχει δύο πολύ καλούς παίκτες. Πιστευω πολύ σε εμάς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε» τόνισε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα