back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84: Θα παίξω με καρδιά και ψυχή για να χαρίσω άλλη μια νίκη στην Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Στην πρώτη της συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς αγώνες, η Μαρία Σάκκαρη, σημείωσε μια εύκολη νίκη με 2-0 σετ, στον 2ο γύρο, στο «Ariake tennis Park» του Τόκιο κόντρα στην Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία και κατέκτησε την πρόκριση για τις «16» της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στον Αθήνα 9.84 και στον Γιάννη Γιαγκίνη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις και Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη, επέβαλλε από τη αρχή το παιχνίδι της και κατάφερε να φτάσει άνετα στην πολυπόθητη πρόκριση όπως άλλωστε μαρτυρά και το τελικό 6-1, 6-2.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έπαιξα όπως έπρεπε, πολύ σταθερό τένις. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι το φοβερό. Ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή μου και τελικά ο αγώνας εξελίχθηκε σε πιο εύκολο από ότι περίμενα. Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι το παιχνίδι μου θα γίνεται όλο και καλύτερο. Έτσι λειτουργώ πάντα».

Αναφερόμενη στην επόμενη αναμέτρηση στο κεντρικό court του Ariake Tennis Park κόντρα στην Ουκρανή Ελίνα Σβιτόλινα, η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε έτοιμη να παλέψει ώστε να δώσει συνέχεια στη νικηφόρα πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να πάρει την πρόκριση στην οκτάδα.

«Υπάρχουν πολύ δύσκολα ματς από εδώ και πέρα, δεν πρόκειται για ένα εύκολο τουρνουά. Πλέον, μπαίνοντας στους 16 αρχίζουν οι πραγματικές μάχες και εκεί που θα κριθούν όλα είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα παίξω με πολύ καρδιά και ψυχή για να χαρίσω άλλη μια νίκη στην Ελλάδα. Η θέληση και η αγάπη που έχουμε για την Ελλάδα και γι αυτό που κάνουμε, ξεπερνά κάθε κούραση και κάθε εμπόδιο».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε και για το κλίμα στο Ολυμπιακό Χωριό: «Είναι ωραίο να συναντάς και τους άλλους αθλητές και είναι κρίμα που λόγω Covid δεν υπάρχει ένας χώρος προκειμένου να καθίσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα. Πρόκειται όμως μια πολύ όμορφη εμπειρία».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα