back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

1.553 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 134. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 8. Στο «κόκκινο» παραμένει η Αττική καθώς οι 491 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο. Την ίδια ώρα 195 μολύνσεις καταγράφονται στην Κρήτη και 193 στη Θεσσαλονίκη.

Συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού σε παιδική κατασκήνωση στην Καβάλα. Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης, όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό απομακρύνθηκαν χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων. Σύμφωνα με τοπικά μέσα χθες το βράδυ υπήρχαν 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή της Γκάτζιας στην Επίδαυρο που ανάγκασε την πολιτική προστασία να εκκενώσει το ομώνυμο χωριό και οι κάτοικοι να μεταφερθούν στην περιοχή Μετόχι.

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Βαθροβούνι Χαλκίδας. Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στην περιοχή Νερατζούλες Ζακύνθου μετά την άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Σε ύφεση επίσης βρίσκεται, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, στον Αγιο Νικόλαο, στη Σαλαμίνα.

Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς προειδοποιεί για αύριο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία, Αργολίδα, Σάμο, Ικαρία, Χίο, Ψαρά και Λέσβο.

Δύο αεροσκάφη Canadair στέλνει η Ελλάδα στην Ιταλία ανταποκρινόμενη στο αίτημα της γειτονικής χώρας ώστε να αντιμετωπιστούν οι καταστροφικές πυρκαγιές στη Σαρδηνία όπου μέχρι στιγμής έχουν κάψει από 200.000 στρέμματα δάσους αλλά και καλλιεργημένων εκτάσεων ενώ τετρακόσιοι άνθρωποι αναγκάσθηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο στις 11:00 το πρωί στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. Μεταξύ των θεμάτων στην ατζέντα είναι η εισήγηση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, για την παροχή σύμφωνης γνώμης για τον κατώτατο μισθό.

Την Λέσβο επισκέπτεται αύριο Δευτέρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων θα έχει σύσκεψη με τους φορείς του νησιού

Μέσα στο καμένο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, ο 52χρονος, εφημέριος του χωριού Αλμυρή στο 4οχλμ Χιλιομοδίου – Αθικίων στην Κορινθία. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης το αυτοκίνητου του άτυχου ιερωμένου ξέφυγε από την πορεία του, κοντά στο Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης, έπεσε πάνω σε μια ελιά και άρπαξε φωτιά.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο,

Τη συμμετοχή οκτώ Ελλήνων αθλητών κι αθλητριών περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα , στην 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Ξεχωρίζει, βεβαίως, ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη εναντίον της Σέρβας Νίνα Στογιάνοβιτς για το δεύτερο γύρο του μονού γυναικών στο τένις, ενώ «μπαίνουν» στη… μάχη ο Περικλής Ηλίας στην ορεινή ποδηλασία και η Δώρα Γκουντούρα στο ατομικό γυναικών σπάθης, ξεκινώντας από το γύρο των «32».
Στην κολύμβηση ο Απόστολος Χρήστου θα συμμετάσχει στους ημιτελικούς των 100μ. ύπτιο, ενώ συνεχίζουν τις προσπάθειές τους στην ιστιοπλοΐα οι Κατερίνα Δίβαρη , Βασιλεία Καραχάλιου και Βύρωνας Κοκκαλάνης

Καιρός

Γενικά αίθριος για αύριο στην Αττική. Άνεμοι βόρειοι έως τρία μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα