back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος στην Σαλαμίνα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με την φωτιά να πλησιάζει κατοικίες. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 12 οχήματα, με 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Πυρκαγιά πριν λίγο στην περιοχή Νερατζούλες Ζακύνθου. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Σε εξέλιξη και η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αραχναίο του δήμου Ναυπλίου.

Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς προειδοποιεί για αύριο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία, Αργολίδα, Σάμο, Ικαρία, Χίο, Ψαρά και Λέσβο.

Τροχαίο ατύχημα με έξι τραυματίες σημειώθηκε νωρίτερα στην εθνική οδό Λάρισας-Τρικάλων. Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ενισχύθηκε με πλωτά και εναέρια μέσα η επιχείρηση εντοπισμού των δύο αγνοουμένων στην ευρύτερη περιοχή των Καλών Λιμένων Ηρακλείου στη θαλάσσια περιοχή νότια του Ηρακλείου. Πλοία που διέρχονται από την περιοχή ανοιχτά του Λιβυκού Πελάγους, σε συνεργασία με το Λιμενικό, ενισχύουν τις έρευνες για το ζευγάρι που χάθηκε, όταν χθες το απόγευμα, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, ανετράπη λόγω θαλασσοταραχής η βάρκα ανοικτού τύπου την οποία και είχαν μισθώσει από την περιοχή του Λέντα, για να πραγματοποιήσουν μία εκδρομή εν πλω, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στις έρευνες συμμετέχουν πλέον και ελικόπτερα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού σε παιδική κατασκήνωση στην Καβάλα. Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης, όσοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό απομακρύνθηκαν χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων. Σύμφωνα με τοπικά μέσα χθες το βράδυ υπήρχαν 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 4 από τις 25 προσαγωγές που πραγματοποιήθηκαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ, στο Σύνταγμα, σε συγκέντρωση αντιεμβολιαστών.

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, εδώ στο Γκάζι , όπου φιλοξενούνται οι εκδηλώσεις του Athens Pride Week , ξεναγήθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. “Στην Αθήνα θέλουμε να είσαι ο εαυτός σου. Η αλήθεια σου. Με ελευθερία και ασφάλεια” το μήνυμα του κ. Μπακογιάννη.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο,

Ικανοποιητική απόδοση είχε ο Απόστολος Χρήστου στα προκριματικά των 100μ ύπτιου και πήρε την πρόκριση για τα αυριανά ημιτελικά. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε χρόνο 53.77, βγήκε 5ος στη σειρά του και 15ος συνολικά.

Στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος κέρδισε δύσκολα τον Γερμανό Φίλιπ Κολσ ράιμπερ με 2-1 σετ.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Άννα Κορακάκη η 6η θέση που κατέλαβε στον τελικό των 10μ. Αεροβόλου πιστολιού όπως δήλωσε στον σταθμό μας συμπληρώνοντας ότι οι τελικοί στην σκοποβολή είναι ρώσικη ρουλέτα.

Καιρός

Γενικά αίθριος για σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου.

31 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα