back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στ. Κούλογλου: Να τελειώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το παρελθόν του

Διαβάστε επίσης

 

«Να πει ο Τσίπρας με ποιους θα κυβερνήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει με το παρελθόν του και να εμφανιστούν νέα πρόσωπα. Χρειάζεται να κάνει τις αναγκαίες κινήσεις, διότι το κενό και τη διαφορά από τη κυβερνητική φθορά, που δείχνουν όλες οι μετρήσεις θα την καλύψει κάποιο άλλο κόμμα.» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, στον ΑΘΗΝΑ 984.

Μιλώντας στον Νίκο Καρούτζο, με αφορμή άρθρο του, στην ιστοσελίδα tvxs.gr, με τίτλο τη φράση της Μελίνας Μερκούρη «Πρόεδρε μήπως δεν αρέσουμε;» που απευθυνόταν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια εποχή που το ΠΑΣΟΚ είχε χάσει τη λάμψη του και φαινόταν πως θα ηττηθεί στις εκλογές του 1989, είπε: «Δεν φοβάμαι να κάνω κριτική. Ό,τι και να πεις, αρχίζει αμέσως καταιγισμός δημοσιευμάτων από ΜΜΕ που κάνουν λόγο για βόμβα Κούλογλου. Ο Τσίπρας δεν το αντιμετωπίζει έτσι.»

Και πρόσθεσε ότι «Τέτοια άρθρα δεν θα έπρεπε να ταράζουν τόσο πολύ τα νερά και να δημιουργούν τέτοιο θόρυβο. Η διαφωνία και ο διάλογος είναι μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος.»

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξελιχθεί σε νέο ΠΑΣΟΚ, ο Στέλιος Κούλογλου εκτίμησε πως οι κατά καιρούς συγκρίσεις ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ του τότε και τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, δεν στέκουν. «Το ΠΑΣΟΚ είχε εντελώς διαφορετική διαδρομή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια αυτοκρατορία που μπήκε σε παρακμή.»

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι υπάρχει θέμα, στη βάση κινήσεων που πρέπει να γίνουν, διότι από την κυβερνητική φθορά, δεν κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το κενό που δημιουργείται από την κυβερνητική φθορά, χωρίς κανείς να εισπράττει τη διαφορά, θα καλυφθεί από κάποιο άλλο κόμμα.» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα